Werkwijze

icon radar Het verstrekken van de opdracht:

1.U mailt de te vertalen documenten mailen naar info@mdt-translations.com
Vermeldt bij hierbij de volgende punten:
Wat is de doeltaal?
Heeft u een beëdigde vertaling nodig?
Heeft u een apostille nodig?
Wanneer heeft u de vertaling nodig?

2. Wij mailen u zo spoedig mogelijk onze (vrijblijvende) offerte met opleverdatum.

3. Na uw akkoord op onze offerte, gaan wij aan het werk!

icon leaf Vertrouwelijkheid

MDT-Translations garandeert dat uw bedrijfsgegevens vertrouwelijk behandeld worden. Al onze medewerkers houden zich aan strikte procedures die zijn opgesteld om absolute vertrouwelijkheid te waarborgen. Als u behoefte hebt aan een officiële bekrachtiging hiervan, kunnen wij een confidentiality agreement afgeven.

Als de teksten die vertaald moeten worden dermate vertrouwelijk zijn dat ze uw bedrijf niet mogen verlaten, dan kunnen wij de vertalingen bij u in het bedrijf uitvoeren. Dit is ook mogelijk als de vertalingen direct in uw eigen software moeten worden ingevoerd.

 

 

Onze speerpunten

1 Kwaliteit
Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend van het grootste belang. Vandaar dat wij alleen met de beste en meest ervaren vertalers werken.
2 Snelheid
Door zo efficiënt mogelijk te werk te gaan hebben wij korte levertijden. Wij leveren altijd zo snel mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
3 Persoonlijke service
Wij investeren graag in een goed klantcontact. Een persoonlijke benadering, betekent een goede samenwerking, waardoor het vertaalproces ook weer beter verloopt.